Fotoalbum

Penzion

Pokoje, kuchyně pro hosty, letní terasa

Snoubení vína a pokrmů                                                                     

Ve spolupráci s Vinařstvím Kraus jsme pro Vás připravily degustační menu zaměřené na snoubení pokrmů a vína

Chodové rybí menu

Šéfkuchař Hostince U Báby Šubrový Petr Svoboda pro Vás připravil Degustační 7 chodové rybí menu  SOBOTA 24.3 2012

Zvěřinové hody

17. listopadu zvěřinové degustační menu Srnčí paštika s brusinkovou omáčkou,Králík na černo s mandlovými krokety, Dančí guláš s karlovarským knedlíkem, čokoládové lanýže....  Pro velký úspěch budeme brzy opakovat!

Česká zabíjačka naživo

Gurmánská akce s živou ukázkou tradiční české zabíjačky.
Řezník ochotně odpovídal na zvídavé dotazy přihlížejících, hlavně dětí, proč to či ono dělá, jaké nástroje to používá atd.

Targa Kanina

Závod historických padesátek české a slovenské výroby